Реклама

Опасност за Вашата компания! Предпазете се от злоупотреби и измами!


Уважаеми посетители и партньори!


Получихме неколкократни оплаквания от наши клиенти, че компаниите:


се представят от името на „Национален Бизнес“ и предлагат нашите услуги като злоупотребяват с доброто име на „Национален Бизнес“ и взаимоотношенията с партньорите ни.


Ако сте получили фактури от въпросните фирми с обещанието, че ще ви предоставят наши услуги моля сезирайте полицията, тъй като сте станали обект на измама.

 

БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ!

 

Възможно  е да получавате обаждания от въпросните фирми, както и от други конкурентни фирми, които се представят от името на "Национален Бизнес" и да Ви предложат подновяване на нашите услуги, както и директно без обаждане да получите куриерска пратка с наложен платеж, която не е от нас!

 

"Калдейта Ком" ЕООД, собственика на бизнес каталога www.nacionalen-biznes.com, никога не е предоставяла права или разрешения на други фирми или под изпълнители да предлагат и продават нашите услуги.

 

Ние от "Калдейта Ком" ЕООД (www.nacionalen-biznes.com) се грижим за своите клиенти, високо ценим всички наши партньори и вярваме, че през времето, което сме на пазара сме оправдали това доверие многократно с всички наши партньори.

 

Преглеждайте внимателно документите, които получавате винаги преди да заплатите. Свържете се с "Калдейта Ком" ЕООД на тел: 0884 604022, ако се съмнявате с достоверността им!

 

За услугите на www.nacionalen-biznes.com, фактурите издава единствено фирма "Калдейта Ком" ЕООД

 

 

Реклама