обяви в Кухненски и домакински уреди

Кухненски и домакински уреди

Всяка домакиня се нуждае от периодично обновяване на кухненския арсенал, а Nacionalen-biznes.com е идеалния помощник в това отношение. В категория преливаща от избор на дребна домакинска техника можете да намерите дълго търсения уред в идеалното съотношение цена-качество. Разгледайте предложенията от кухненски и почистващи роботи, прахосмукачки и парочистачки, хладилници, печки и перални, кафемашини и кафемелачки, миксери, шейкове и пасатори, сокоизтисквачки, скари, котлони, тостери, хлебопакарни на марките Kenwood, Beko, Candy, Electrolux,AEG, Teka, Gorenje. В Nacionalen-biznes.com винаги можете да продадете демодирания фритюрник и със спечеленото да обзаведете своето домакинство с истинска машина за сладолед, а защо не и с актуалната тенджера за готвене на пара?

СИСТЕМА ОТ ФИЛТРИ ЗА ПИТЕЙНА ВОДА С МЕМБРАНА ЗА ОБРАТНА ОСМОЗА.

в Други, Други, Кухненско обзавеждане

Най-добрата домашна система за пречистване на вода за питейни цели на отлична цена. Реномиран европейски производител Аквафилтер. Може да бъде закупена в онлайн магазина на Павирани. Повече информация на сайта на Павирани.

Добави в любими | Изпрати E-mail

398  лв

Пловдив, ул. Георги Данчов, магазин за строителни материали Павирани

България

Владекс ООД - Онлайн магазин за битови уреди

в Тостери, скари, сандвич грилове, Печки, уреди за вграждане, Обзавеждане за баня, Климатици, отоплителни уреди, бойлери

Онлайн магазинът за битово оборудване за дома Владекс ООД предлага оборудване за бани, камини и печки, компоненти за водопроводни и отоплителни инсталации.

Добави в любими | Изпрати E-mail

50  лв

Кара Кольо” №28
Плевен, Плевен
България

Реклама