Реклама

новини в За нас

Ние подкрепяме инициативата “Подари дарение”! А ти?

12 февруари, 2013

Идеята е много проста. Да направим добро чрез нашите големи сърца. Инициативата разчита основно на Facebook, а за целта е създадена специална страница, където всеки един от нас може да я подкрепи. ... (повече)

Национален Бизнес ООД откри втори офис в гр.София

11 февруари, 2013

За удобство на всички наши партньори и клиенти, както и стремежът ни да бъдем по-близо до всеки клиент, на 10.01.2013г. Национален Бизнес ООД официално откри своя нов офис в гр. София, ул. Проф. Ге... (повече)

Национален Бизнес Каталог - Новата медийна машина за реклама!

04 февруари, 2013

             ... (повече)

Стани наш фен във Facebook и можеш да спечелиш Бизнес Пакет "Премиум" за 1 година !

16 януари, 2013

Стани фен на Национален Бизнес във Facebook и можеш да спечелиш Бизнес Пакет "Премиум" за 1 година ! ... (повече)

Защо е необходимо да имам страница на фирмата ми?

16 януари, 2013

ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАМ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА ФИРМАТА МИ? Чрез страницата на фирмата Ви в nacionalen-biznes.com, ще поддържате непрекъсн... (повече)

Национален Бизнес – част от медийната група на Калдейта ЕООД.

14 януари, 2013

С радост искаме да Ви съобщим, че nacionalen-biznes.com е част от медийната група на Калдейта ЕООД, която е водеща интернет медийна к... (повече)

Благотворителна кампания на Национален Бизнес

10 януари, 2013

Уважаеми клиенти, Екипът на Национален Бизнес ООД организира благотворителна кампания за дечицата които се нуждаят от финансова помощ, за да защитят правото си на живот.... (повече)

Откриване на нов офис на Национален Бизнес

04 януари, 2013

Собствениците на фирмата, заедно с ръководството на „Национален Бизнес“ ООД, решиха да спазят християнската повеля и да осветят новия "дом" на компанията в гр. Стара Загора. Църковния р... (повече)

Национален Бизнес с мобилна версия

04 януари, 2013

В крак с динамичното развитие на технологиите и все по-широката употреба на смартфони, Nacionalen-biznes.com пусна мобилна версия на сайта си. Мобилната версия е изградена и оптимизирана за в... (повече)

Реклама