1. USB мишка диамант

 

Представителките на женския пол определено ще се зарадват на такъв подарък. Хем модерен, хем полезен!

 

2. Слушалки GENIUS GHP-400S диамант Pink

Романтиката все още не е отживелица, както и правенето на музикален списък с „вашите” любими песни. Ето защо препоръчваме по повод Свети Валентин да направите на своята любима музикален списък и в допълнение с него GENIUS GHP-400S слушалки в страхотен розов цвят. Това не е най-скъпият или високотехнологичен подарък, но тя ще мисли за вас, докато ги използва постоянно.


 

3. Дамско огледало с формата на MacBook


4. Whatever It Takes Penelope Cruz - поликарбонатов кейс за iPhone 5


Преди време беше модерно и оригинално да подариш чаша със снимка на любимия/любимата, но тъй като вече технологиите навлязоха в ежедневието ни, чашата беше заменена от калъф за Iphone 5.


5. Samsung I9300 Galaxy S III 16GB

Освен че това е един от последните модели на Samsung, за месеца на влюбените е пуснат на пазара със стилен дизайн, на който всяка дама не би устояла.


6.Цифров фотоапарат Canon PowerShot A3300 IS

Ето и подаръка, който ще ви помогне да създадете и запазите всички прекрасни спомени.


7. Apple Smart Cover - полиуретаново покритие за iPad

Ако вашата половинка вече има iPad, страхотно допълнение към него е този стилен и мек кожен калъф в цвета на любовта. Капакът му се сгъва за улеснение при писане или гледане на филми. Калъфът се предлага в няколко цвята, но ние предлагаме да заложите на розовото.

 

 

8. Лаптоп Sony VAIO SVE1111M1EW

Специално за подарък за Свети Валентин е подходящ розовият лаптоп на Sony Vaio. Това е елегантен и в същото време закачлив в искрящо розовия цвят и тъй като е пригоден за нежния пол, е доста лек,  зарежда бързо и е с Windows 8.


9. Krusell Gaia Slim 14 - чанта за таблети и преносими компютри


Тази чанта е със забавен и нежен дизайн. Тя е на принципа “всичко в едно”, т.е. в нея можете да съберете всяка една от своите джаджи – таблет, е-четец и други. Като има и специални джобчета за телефона и ключовете ви – две от нещата, които винаги се губят в женската чанта и то в най-критичния момент.


10. HTC Windows Phone 8S

Мобилният телефон не е най-романтичният подарък за Свети Валентин, но надали някой ще се намръщи на такава изненада. И все пак устройството ви позволява да създадете специална мелодия за своята половинка или колаж, които да качите на мобилния й телефон, а благодарение на 5MP камера ще можете да запаметите всички романтични спомени.


Реклама