Аpple и Samsung продължават да се надпреварват в представянето на все по-атрактивни и иновативни продукти в пазара на мобилни устройства. Докато наблюдаваме как битката между двата гиганта води до навлизането на все по-уникални смартфони и таблети от компанията Polytron Technologies изненадаха индустрията с анонсирането на уникален продукт. Тайванският производител демонстрира възможностите на първия прозрачен смартфон в света, информира geeky-gadgets.

 

Устройството е изградено почти изцяло от стъкло, а в средата му е разположен сензорен дисплей, който позволява да работим с него. Единствените видими компоненти на модела са неговия процесор, камерата, както и допълнителната microSD памет карта. Още по-интересното в случая е, че компанията планира да стартира продажбите на своя прозрачен смартфон до края на настоящата година.

 

Водещите компании в индустрията вече експериментират с разработването на гъвкави дисплеи от ново поколение, но ето, че прозрачните устройства също скоро могат да намерят своето място на пазара. Ще бъде любопитно да видим как ще продължи да се развива проекта на Polytron Technologies, тъй като той има потенциала да промени изцяло начина, по който изглеждат джаджите ни. Предстои да видим и колко време ще отнеме на компанията да стартира масовите продажби на своето атрактивно устройство.

 

Източник: digital.bg

Реклама