Идеята е много проста. Да направим добро чрез нашите големи сърца. Инициативата разчита основно на Facebook, а за целта е създадена специална страница, където всеки един от нас може да я подкрепи. Ето и малко повече инфо:

 

Подари дарение вместо традиционен подарък. Така приятелят ти ще се превърне в повод за нечия надежда.
 
Описание
Целта на тази страница е да разпространи идеята за ‘благотворителен подарък’. Ако искаш парите за коледните ти подаръци или подаръците за рождения ти ден да бъдат дарени на българска благотворителна организация или искаш да подариш дарение вместо порцеланова статуетка, то разпространи идеята на твоите приятели. Всички знаем, че малко хора биха харесали подобен жест, но със сигурност ти познаваш поне един.
 
Допълнителна информация 
Вместо да харчиш пари за подарък, за който не е сигурно дали ще се хареса, дари каквато и да е сума на благотворителна организация. Кажи на своя приятел, че парите за неговия подарък са отишли за нещо наистина смислено и че му подаряваш възможността да бъде причина за нечия надежда.
 
Ако сме ви грабнали с тази прекрасна идея и искате да станете част от нея, можете да го направите, като харесате фен страницата “Подари дарение” във Facebook. Ние вече го направихме!
 
Реклама