новини в Маркетинг и Финанси

Национален Бизнес Каталог - Новата медийна машина за реклама!

04 февруари, 2013

             ... (повече)

QR кодовете с нов, почти невидим дизайн

30 януари, 2013

QR кодовете са един... (повече)

Първа страница в Google – а какво да правим, ако не сме на нея?

25 януари, 2013

Да си на първите места при търсенето на Google според почти всички специалисти по онлайн маркетинг е една от най-важните цели за вашия сайт и бизнес. За съжаление в доста случаи излизането на ... (повече)

Как да позиционираме компанията си на претрупания пазар?

24 януари, 2013

В следващите няколко абзаца ще разгледам три типа компании, които използват три напълно различни маркетинг стратегии за по-добро конкуриране. Всяка компания се старае да извършва повече дейности от... (повече)

Еволюция на уменията да се продава

24 януари, 2013

 Всеки бизнес, бил той онлайн или офлайн, разчита на приходи, за да расте и да се развива. Самите приходи зависят основно от добре подготвени екипи, които умеят да продават продукти или услуги... (повече)

Огледалата! Нова арена за рекламистите

24 януари, 2013

Креативността отдавна е доказала, че няма почивен ден. Само преди ден Los Angeles Timesсъобщи за най-новата технология, задвижвана чрез LED екрани, която ще има за цел да пренесе рекл... (повече)

Интернет преди 10 години [Инфографика]

24 януари, 2013

Би ли ви било интересно какво е представлявал интернет преди цели 10 години? Така да се каже, преди една декада или през 2002 г. Еволюцията на тази животинка, която от проста мрежа се е превърнала ... (повече)

Успешното бизнес поведение в социалните мрежи

24 януари, 2013

Факт е, че към социалните мрежи внимание насочи и бизнесът, защото това е най-лесният начин да скъсиш дистанцията с клиента. В социалните мрежи можеш не само да представяш своите продукти, но и да ... (повече)

80% от потребителите се влияят от негативни коментари

24 януари, 2013

Според последното проучване на американската маркетинг и PR агенция Cone Communications потребителите започват масово да пос... (повече)

98% от маркетинг специалистите ще използват SEO през 2012

24 януари, 2013

Проучване, проведено от Bright Edge, показва, че цели 72% от маркетинг специалистите ... (повече)

Реклама