Креативността отдавна е доказала, че няма почивен ден. Само преди ден Los Angeles Timesсъобщи за най-новата технология, задвижвана чрез LED екрани, която ще има за цел да пренесе рекламата на едно по-високо ниво. Когато говорим за дигитален свят знаем, че няма невъзможни неща. Е, почти няма. Компанията Novo Ad е започнала да предлага на своите потребители огледала за публични обекти, които могат да служат като екран. Така, на практика рекламните послания на брандовете ще се появят на още едно място.

Идеята за LED огледалата е повече от ясна. Докато клиентите на магазина се освежават, те ще могат да бъдат засипвани с рекламни послания. Идейността и визията ще бъдат определящи за това дали марките ще могат да грабнат вниманието на потребителие. Разбира се, в началото ефектът ще е доста силен, тъй като подобна иновация се появява за първи път на пазара що се отнася до големите хранителни вериги.

Един от първите обекти, които бе оборудван с модерната технология, е френската верига Carrefour. Магазините за бързооборотни стоки на Carrefour в Тел Авив и Барентин вече могат да се похвалят с поставянето на креативните огледала, а рекламите, които се въртят на тях, наистина могат да се гордеят със своите създатели. Следващата стъпка е поставяне на технологията в магазини в САЩ. За съжаление, на този етап не се споменава нищо за България, въпреки че знаем, че Carrefour настъпи и у нас. 

 

 

Източник: socialevo.net


Реклама