С радост искаме да Ви съобщим, че nacionalen-biznes.com е част от медийната група на Калдейта ЕООД, която е водеща интернет медийна компания в България и безспорно утвърден лидер в областта на софтуерните, хардуерните, мобилните, гейм и IT новини в България. Към днешна дата kaldata.com е най-големия и популярен сред технологичните портали със своите над 50 000 уникални посещения ежедневно и над 1 500 000 месечно.

Основната цел на nacionalen-biznes.com е да бъдем предпочитаният маркетингов партньор за малките, средни и големи фирми и предприятия, както и да сме най-разбираемият, достоверен, достъпен и ценен източник на бизнес информация в България.

Бизнес философията на Национален Бизнес е базирана на дългогодишен опит и бизнес етика, а прозрачността и искреността в отношенията с клиентите е основа на нашата бизнес философия. Ние измерваме нашия успех чрез това колко успешни правим нашите клиенти.

Nacionalen-biznes.com е създаден с цел да улесни потребителите при намирането на фирми, обяви, събития, бизнес новини, продукти и услуги, и от друга страна - да предостави възможност на фирмите в България да рекламират и популяризират бизнеса си по възможно най – ефективния и достъпен начин.

Със съвместното си партньорство с Национален Бизнес, Калдейта се стреми да предостави на партньорите си по-богат набор от услуги и информация за своите бизнес партньори и многобройни посетители.

Реклама