Хотел Славянска беседа

Разположен в сърцето на град София, заобиколен от министерства, бизнес сгради и култови софийски заведения, до Храм паметника Александър Невски, в непосредствена близост до Руската църква се намира Хотел "Славянска Беседа", предлагащ фантастично местоположение и добри условия за настаняване, както за туристи, така и за бизнес клиенти, които търсят ниски цени и комфорт. 

Хотела предлага най-доброто съотношение Цена - Качество.
 
С течение на времето София се променя, градът расте във всички посоки, но през каквито и метаморфози да преминава районът около градинката "Кристал" и намиращите се наоколо театри, превръщат ул. Г.С. Раковски в българския вариант на "Бродуей".
Именно там се намира и Хотел "Славянска Беседа", който вече 85 години е част от пейзажа и атмосферата на София. 
Намиращ се в централната част на София, хотела е подходящ за всякакви посетители и гости на столицата. 
 
Хотел "Славянска Беседа" успешно организира семинари и бизнес срещи от години. Хотела разполага с подходящи условия за провеждането на всякакви обучения, тренинги, фирмени прояви и събития. 
Конферентната зала на хотела разполага с всичко необходимо за организирането на мероприятие с капацитет около 40 човека, като залата може да бъде аранжирана според събитието. Технически е оборудвана отлично, с високоскоростен Интернет и Мултимедия.
 
Бистрото на хотела е приятно аранжирано с чудесен изглед към централните улици на Стара София, където дори сутрин може да срещнете изключително интересни личности от политическия и интелектуален живот на страната. 
 
Хотел "Славянска Беседа" предлага и изключително изгодни специални оферти за Бизнес пътувания, както и за ученически и студентски групи.
 
С няколко думи може да се каже, че Хотел "Славянска Беседа" предлага на своите гости не само всички удобства, които са необходими, но и в допълнение допринася за едно незабравимо преживяване, което може да се изпита само и единствено в идеалният център на София, където заобиколен от Стари кооперации в които още личат белезите от преживените бомбардировки през втората световна война, масивните сгради на министерствата от годините на комунизма до най-новите и модерни бизнес центрове, рожба на сегашното време. Всички редом една до друга показват колорита на София. 
 
Там е и Хотел "Славянска Беседа", който Ви очаква. 

 

 

Бъдете първи, оценете това!


Добави в любими

17 апр. 2019


Споделяне
Реклама