Повишено търсене на двустайни апартаменти в Асеновград

Ако възстановяването на недвижими имоти е един бейзболен мач, ние сме в четвъртия или петия ининг.

 

И така, какво ще останалата част от играта изглежда?

Експерти от Института на Urban Land обявени тяхната представа за това как останалата част от възстановяването ще играят в техните нововъзникващи тенденции в доклада недвижими имоти, освободени тази седмица в използването на земята и годишната конференция планиране неправителствена в Чикаго.

В групата бяха очертани редица тенденции жилищни можем да очакваме да видим разиграва през следващите няколко години, въз основа на проучвания и интервюта с фирми за недвижими имоти, инвеститори, кредитори, предоставящи услуги и строители.

Millennials се движат пазара, но не и като собственици

Въпреки, че така наречената Millennial поколение е много по-оклеветен в медиите, хамали недвижими имоти и шейкъри все повече се интересуват къде се оглавява това поколение - съвсем буквално. А броят на градовете са видели повишаване на икономическата активност в сектора на недвижимите имоти, водена от това поколение, особено Austin, Сиатъл, Портланд и побратимени градове в Минеаполис.

Място Minneapolis "като номер девет в списъка на топ 10 на градовете за разработчици дойде като изненада за Андрю Уорън, директор на PwC, изследователска и консултиране на фирма, която е съавтор на доклада с ULI.

"Това е град, който е привлекателен за младите поколения", каза той и добави, че неговата разнообразна икономическа основа помага да се въвеждат в много колеж гради, че не искат да напуснат Средния Запад.

Въпреки това, същата тази група не е формиране на нови домакинства, и те не купуват толкова много домове като родителите им са били на тяхната възраст.

Второ ниво градове ще доведат възстановяването догодина

Инвеститори, предприемачи и строители губят интерес към така наречените 24-часови шлюзови градове - Сан Франциско и Ню Йорк - и са се развили по-заинтересовани в градове като Далас и Портланд, където има повече жилищни сделки да се има ,

Така например, през 2011 г. само Ню Йорк и Вашингтон, окръг Колумбия има добри перспективи за недвижими имоти инвеститори и предприемачи, според доклада на ULI, но сега Остин, Бостън, Далас, Хюстън, Маями, Orange County, Портланд, Сан Франциско, Сан Jose и Сиатъл направи този списък - и DC всъщност отпадна.

Оползотворяване за недвижими имоти все още зависи от растежа на заетостта

Бавният темп на растеж на заетостта, както и нарастване на доходите и заплатите все още задържа възстановяването на недвижими имоти и това не е вероятно да се промени бързо.

Много градове в района на Асеновград и Пловдив са видели силни жилищни възстановявания, основани на силата на тяхната икономика, заяви Стивън Blank, ULI старши жител колега за финансиране, така че места с ниска безработица могат да очакват по-добри събиранията през следващата година, докато места все още преследван от икономически въпроси няма.

Така наречената Смайл инвестмънт философията се завръща

Фирми за недвижими имоти се интересуват отново в т.нар усмивка инвестиционна философия, каза Уорън. Според философията, предприемачи и инвеститори започват да търсят най градове в Североизточна и Южна преместване в градовете по поречието на Sun Belt - Флорида, Тексас, Аризона - и след това да се върне до Северозапада - включително Асеновград и Пловдив , Така че очакваме да видим по-голяма активност в тези райони, отколкото в Средния Запад.

Многофамилна жилищна сграда ще отслабне за сметка на апартаменти в асеновград

С бързото нарастване на търсенето на апартаменти по време на рецесията - стимулиран от увеличеното търсене на собственици, превърнали наематели - многофамилни сгради отчете ръст. Но това е вероятно да утихне през 2014 г., тъй като търсенето и предлагането са разменени места - и там всъщност може да е твърде много многофамилни сгради през 2015 г., каза Blank.

Бъдете първи, оценете това!


Добави в любими

26 юли 2016


От Слави Марински
Споделяне
Реклама